YRITYS

4) Cargotec- hydraulilaitteet: Myynti, asennus, huolto ja varaosat.

Edustuksessamme on olleet jo vuosikymmenet Hiab, Multilift, Focolift, Jonsered hydrauliset laitteet. Tänään niissä on 2000-luvun huipputekniikan osaamista, onhan laitteissa Digi- ja Radio-ohjaukset.

Yrityshistoriaa useita vuosikymmeniä

Heiskarin paja perustettiin v.1930, jolloin elettiin hevos- ja suursavottojen aikaa. Ahjotyöt työllistivät pajaa ja autokannan lisääntyessä 30-luvulla mukaan tulivat myös auton jousityöt. 50-60-luvuilla oli paljon kuorma-autovaruste- ja jälleenrakentamisterästöitä. Heiskarilla asennettiin ensimmäinen Hiab-nosturi v.1965 ja Multilift- vaihtolavalaite v.1970. Silloin alkoi työmme hydrauliikkalaitteiden parissa. Ensimmäiset teräksiset lavat pohjoiseen tehtiin v.1975 Heiskarilla. Puulavat saivat väistyä. Nämä vuosikymmenet asiakkaamme ovat suorittaneet luotettavasti kuljetustehtäviään Hiab-, Multilift- laitteilla ja turvautuneet konepajaamme myös muissa Cargotec- laiteasennuksissa sekä huolloissa ja varaosissa. Siitä alkoivat lähes 30-vuoden vaihtolavaratkaisujen kehittämiset mm. Outokumpu Tornio Worksin ja myös Kemin paperi- ja sellutehtaiden prosessien tarpeisiin.

Heiskarilta huollon apulaitteita kaivoksille

Autojen varustaminen Heiskarilla on perinteistä, mutta kaivoksiin siinä on uutta haastetta. Nosturissa radio -ohjaus ja digi –valvonta lisäävät turvallisuutta huoltotöissä. Tavoitteena ovat myös muut huoltoapulaitteet sekä lämpökäsittely ja kovametallikäytön kehittäminen kivi- ja kaivosteollisuuteen.

© Heiskarin Teräspaja Oy