YDINOSAAMINEN

1) Konepajan erikoisosia leikkikentille, moottorikelkkoihin ja materiaalikäsittelyyn.
Heiskarin Teräspaja on valmistanut jo pitkään erikoiskomponentteja mm. leikkikentille, moottorikelkkoihin ja viimevuosina mm. kuljettimien hihnan puhdistimia. Kansainvälisillä markkinoilla pitkäikäisten tuotteiden taustalla ovat tuoteideat, testaukset ja tuotannossa erikoismenetelmät. Uudet haasteet ovat tuotanto- ja työkalukokemusten hyödyntäminen biopuuhaketuksen, kivi - ja kaivosalan laitteisiin.

2) Lujat osat: Konepajatuotantoa, karkaisu- ja kovametallijuotostekniikkaan.
Leikkikentille testattu ja kehitetty keinun spiraalijousen tuoteikä on jo lähes 30 vuotta ja myös moottorikelkan kovametallisen ohjausraudan valmistus ja menetelmä on lähes 20 vuotta. Uusista tuotteista kivi- ja kaivosalalle kehitetty hihnan puhdistin tavoittelee myös pitkää ikää ja uusia työkalu- ja komponenttisovellutuksia.

3) Uutta tuotekehittelyä: Lujuus, kestävyys ja turvallisuus ovat Heiskarin tuotteissa edelleen vertaansa vailla kansainvälisillä markkinoilla.
Haasteena on hyödyntämällä kokemusta ja osaamista kehittää uusia työkaluja ja laitteita kaivosteollisuudelle. Onhan myös useat menetelmät, työkalut ja laitteet tuotannossamme omaa lämpökäsittelyä, kuten jonoleikkaus- ja muoto-osille kertalyöntityökalut. Ei riitä vain karkaisu- ja juotosmenetelmät, vaan myös muille strategisille työvaiheille on oltava tehokkaat työmenetelmät.

 

© Heiskarin Teräspaja Oy